Agrarisch Loon- en Grondverzetbedrijf Tim van Bodegraven

Contact

Bel ons
Agrarisch loonwerk

Professioneel uitgevoerd agrarisch loonwerk

Agrarisch Loon- en Grondverzetbedrijf Tim van Bodegraven te Baambrugge is, zoals de naam al zegt, gespecialiseerd in het uitvoeren van agrarisch loonwerk, grondverzet en bagger- en schoeiingwerk. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor machineverhuur indien u liever zelf een klus uit wilt voeren.

Heeft u het te druk met andere werkzaamheden of beschikt u niet over het juiste materieel om een bepaalde klus goed uit te voeren? Bij Agrarisch Loon- en Grondverzetbedrijf Tim van Bodegraven kunt u terecht voor agrarisch loonwerk. U kunt daarbij denken aan verschillende werkzaamheden op het gebied van akkerbouw, maar ook veeteelt. Verschillende agrarische bedrijven kunnen dus bij ons terecht voor uiterst grondig en professioneel uitgevoerd werk. Wij zorgen ervoor dat uw stuk land op vakkundige wijze wordt bewerkt en dat de eventuele gewassen die erop worden verbouwd de zorg krijgen die ze nodig hebben.

Wij helpen u op weg!

Agrarisch Loon- en Grondverzetbedrijf Tim van Bodegraven neemt u graag het werk uit handen en staat voor u klaar. Heeft u vragen over onze werkzaamheden of ons materieel? Neem dan contact met ons op via 085-2080897 of vul het contactformulier in op onze website. Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.