Agrarisch Loon- en Grondverzetbedrijf Tim van Bodegraven

Contact

Bel ons
Baggerwerk

Specialistisch baggerwerk door Agrarisch Loon- en Grondverzetbedrijf Tim van Bodegraven

Veel vijvers, sloten en watergangen raken op den duur vol met bagger en slib. Al dat slib zorgt ervoor dat de vijver, sloot of watergang ondiep wordt en dat het water bijvoorbeeld niet op de goede wijze stroomt of juist gaat overstromen. Door tijdig te baggeren kan dit worden voorkomen. Daarnaast heeft baggeren een positieve bijdrage op het ecosysteem. Bij Agrarisch Loon- en Grondverzetbedrijf Tim van Bodegraven kunt u terecht voor kleinschalig mechanisch baggerwerk. Wij maken de bodem weer helemaal vrij.

Onze graafmachines houden de watergang schoon door langs de kant al het bagger uit de vijver, sloot of andere watergang te halen, wat de kwaliteit van het water verhoogt. Bij Agrarisch Loon- en Grondverzetbedrijf Tim van Bodegraven bent u dus aan het juiste adres voor een complete zuivering van de watergang.

Snel en efficiënt weer bagger- en slibvrij

Wilt u uw vijver, sloot of watergang weer compleet baggervrij laten maken? Schakel Agrarisch Loon- en Grondverzetbedrijf Tim van Bodegraven in en uw vijver, sloot of watergang is weer helemaal opgeruimd. Neem gerust telefonisch contact op voor meer informatie over ons baggerwerk. Wij helpen u graag verder.