Agrarisch Loon- en Grondverzetbedrijf Tim van Bodegraven

Contact

Bel ons
Schoeiingwerk

Schakel Agrarisch Loon- en Grondverzetbedrijf Tim van Bodegraven in voor al uw schoeiingwerk

Is de waterkant bij bijvoorbeeld uw huis niet stevig genoeg en wilt u het graag laten verstevigen? Agrarisch Loon- en Grondverzetbedrijf Tim van Bodegraven uit Baambrugge is onder meer gespecialiseerd op het gebied van schoeiingwerk. Wij zorgen ervoor dat afkalving van oevers wordt voorkomen en dat de oevers worden verstevigd. Door de versteviging worden de oevers optimaal beschermd tegen de invloed van het water en treedt er minder verzakking en afkalving op.

Allereerst wordt de waterkant bij bijvoorbeeld uw huis door onze graafmachine verstevigd door middel van het toevoegen van extra grond. Vervolgens brengen wij hout aan dat de waterkant optimaal beschermt tegen verdere nadelige invloed van water. Deze houten constructie zorgt ervoor dat de waterkant in het vervolg jarenlang beschermd is, waardoor u in de toekomst niet gauw weer schoeiingwerk hoeft uit te laten voeren.

Voor een stevige waterkant

Agrarisch Loon- en Grondverzet Tim van Bodegraven is uw specialist voor schoeiing- en baggerwerk, grondverzet en agrarisch loonwerk. Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over onze werkzaamheden, neem dan telefonisch contact met ons op.